Veldrijden Profs Dames


veldrijden.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Veldrijden Profs Dames
Cyclopics
Cyclopics
http://www.cyclopics.nl/veldrijden.html

Focus Wtv
Bk veldrijden: dames en beloften | focus-wtv.tv. eerder op de middag reden ook de vrouwen en de beloften hun belgisch kampioenschap. de west-vlamingen grepen naast de titels, maar speelden wel een vooraanstaande rol. gianni vermeersch en vinnie braet moesten alleen wietse bosmans laten voorgaan, joyce vanderbeken pakte haar beoogde zilveren medaille.
http://www.focus-wtv.tv/video/bk-veldrijden-dames-en-beloften

Kafoe Fotografie
Nk veldrijden dames
http://www.kafoe-fotografie.nl/veldrijden-2010/nk-veldrijden-2011-sint-michielsgestel/nk-veldrijden-dames

Wielerflits
Volg hier het wk veldrijden voor de profs - wielernieuws op wielerflits.nl. het wk veldrijden in koksijde nadert stilaan zijn apotheose: de wedstrijd bij de mannen elite. belgië wist bij de al verreden categorieën enkel zilver en brons te pakken, en dus staan kopmannen sven nys, niels albert en kevin pauwels onder druk van zowat de hele natie. kan zdenek stybar het belgische feestje voor ruim 60.000 toeschouwers vergallen? bespreek hier het verloop van de cross.
http://www.wielerflits.nl/nieuws/16793/volg-hier-het-wk-veldrijden-voor-de-profs.html

Wielerland
Deelnemerslijsten wk veldrijden koksijde - wielerland. de meest complete wielerwebsite van nederland. wielerland.nl is officieel mediapartner van de knwu en heeft meer dan alleen nieuws over het wielrennen van de professionals, maar ook het nieuws van alle categorien daaronder tot de jeugd aan toe. met de community cyclingmates kunnen de wielrenners en wielerliefhebbers contact met elkaar krijgen.
http://www.wielerland.nl/index.php?Itemid=36&id=20456&option=com_content&task=view

Wijntoerist
Wielertoerist.nl (temp) • toon onderwerp - veldrijden/cyclocross profs 2011-12
http://www.wijntoerist.nl/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=17347&start=50

Wvschijndel
Wvschijndel
http://www.wvschijndel.nl/vereniging/show.asp?id=erelijst

Gerelateerd
 • Xavier Malisse naar tweede ronde in Queen's
  (Belga) Xavier Malisse (ATP-84) heeft zich dinsdag voor de tweede ronde van het met 625.300 euro gedoteerd ATP-toernooi in het Engelse Queen's (Londen) geplaatst. In 1 uur en 7 minuten schakelde onze 31-jarige landgenoot de Roemeen Adrian Ungur (ATP-79) met tweemaal 6-4 uit.
 • Beste sportjaar ooit Nederland
 • 'Een ongelooflijke return'
  MIDDELKERKE - 'Ik ben niet echt een heel grote liefhebber van het veldrijden', zegt Mario Declerck uit Middelkerke, 'maar dit wil ik voor geen goud in de wereld missen. Dit is een fantastisch evenement waar heel de gemeente wel bij vaart. Deze Noordzeecross is al die jaren geleden bescheiden begonnen, en kijk waar de organisatie nu staat. Echt super.'
 • Trond Sollied: 'Ik hoop nog op flink wat veranderingen'
  AA Gent hervatte gisteren de trainingen zonder de vertrokken Elimane Coulibaly, Jesper Jrgensen en Tim Smolders. Voorlopig kwamen vijf nieuwkomers in de plaats.
 • Memorial Van Damme volledig uitverkocht
  Alle 47.000 tickets voor de Memorial Van Damme zijn de deur uit. Wie al een ticket had, krijgt op vrijdag 7 september een nooit gezien aantal gemedailleerde sprinters te zien in het Koning Boudewijnstadion in Brussel, meldt de organisatie maandag.
 • Live: eerste internationale veldrit van Rucphen
  Live: eerste internationale veldrit van Rucphen - Wielrennen - Sport - bndestem
 • Sponsor Gesink stapt uit profwielrennen
  Rabobank stopt eind dit jaar met de sponsoring van de professionele wielerploegen, zowel bij de mannen als bij de vrouwen.
 • Van der Poel naar Juniorendriedaagse
  Van der Poel naar Juniorendriedaagse - Zeeland - Regio - bndestem
 • 'Twintigste editie wordt iets speciaal'
  HEESTERT - Paul Lietaer wil heel graag voor de vijfde keer de Ypres Historic Rally op zijn naam schrijven. ?De twintigste editie is speciaal. Iedereen zal er op gebrand zijn om de jubileumuitgave te winnen?, beseft de Heestertnaar.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal