Veldrijden Profs Dames


veldrijden.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • Knesselare bijt opnieuw de spits af
  Zaterdag wordt in Knesselare het Oost-Vlaamse veldritseizoen op gang geschoten. Net als de voorgaande jaren betekent deze wedstrijd meteen ook de start van de Vlaamse Cyclocrosscup.
 • Fluohesje in Belgische driekleur en knalgele muts als offi..
  HOOGLEDE - De organisatoren van het BK veldrijden in Hooglede-Gits krijgen de primeur, want komende zondag 8 januari, brengt Telenet voor het eerst de officiŽle supportersoutfit op de markt. De outfit bestaat uit een fluohesje in de Belgische driekleur en een knalgele muts. Supporters kunnen de outfit kopen voor de spotprijs van ťťn euro! De opbrengst gaat integraal naar de vzw Rondpunt, een organisatie die zich inzet voor rechtstreekse en onrechtstreekse slachtoffers van verkeersongevallen.
 • Daphny van den Brand in Landerd in Beeld
  LANDERD ? In Landerd in Beeld is zondag 18 en maandag 19 maart te zien hoe Daphny van den Brand een koninklijke onderscheiding krijgt uitgereikt ...
 • Jens Teirlinck: 'In volle spurt gehinderd'
  In Tervuren leek Jens Teirlinck op weg naar de Belgische driekleur als intrinsiek snelste renner van een kopgroep van acht. Het Teralfense rastalent maakte evenwel een klein foutje dat hem nipt de zege kostte ten voordele van Jordi Van Dingenen.
 • Lars van der Haar wint WB veldrijden Zolder
  (Belga) De Nederlander Lars van der Haar (Rabobank) heeft donderdag in Heusden-Zolder de vijfde wereldbekermanche veldrijden van het seizoen op zijn naam geschreven.
 • Sven Nys geeft op en heeft nog ťťn kans op de Spelen
  Sven Nys (Landbouwkrediet) is zondag kort na de start van de wereldbeker mountainbike in het Franse La Bresse ten val gekomen. De Belgische kampioen veldrijden moest opgeven. Ook Tom Meeusen was betrokken bij de valpartij en moest zijn wedstrijd meteen staken.
 • Lars Boom rijdt deze winter geen enkele veldrit
  De meest complete wielerwebsite van Nederland. Wielerland.nl is officieel mediapartner van de KNWU en heeft meer dan alleen nieuws over het wielrennen van de professionals, maar ook het nieuws van alle categorieŽn daaronder tot de jeugd aan toe. Met de community cyclingmates kunnen de wielrenners en wielerliefhebbers contact met elkaar krijgen.
Veldrijden Profs Dames
Cyclopics
Cyclopics
http://www.cyclopics.nl/veldrijden.html

Focus Wtv
Bk veldrijden: dames en beloften | focus-wtv.tv. eerder op de middag reden ook de vrouwen en de beloften hun belgisch kampioenschap. de west-vlamingen grepen naast de titels, maar speelden wel een vooraanstaande rol. gianni vermeersch en vinnie braet moesten alleen wietse bosmans laten voorgaan, joyce vanderbeken pakte haar beoogde zilveren medaille.
http://www.focus-wtv.tv/video/bk-veldrijden-dames-en-beloften

Kafoe Fotografie
Nk veldrijden dames
http://www.kafoe-fotografie.nl/veldrijden-2010/nk-veldrijden-2011-sint-michielsgestel/nk-veldrijden-dames

Wielerflits
Volg hier het wk veldrijden voor de profs - wielernieuws op wielerflits.nl. het wk veldrijden in koksijde nadert stilaan zijn apotheose: de wedstrijd bij de mannen elite. belgi√ę wist bij de al verreden categorie√ęn enkel zilver en brons te pakken, en dus staan kopmannen sven nys, niels albert en kevin pauwels onder druk van zowat de hele natie. kan zdenek stybar het belgische feestje voor ruim 60.000 toeschouwers vergallen? bespreek hier het verloop van de cross.
http://www.wielerflits.nl/nieuws/16793/volg-hier-het-wk-veldrijden-voor-de-profs.html

Wielerland
Deelnemerslijsten wk veldrijden koksijde - wielerland. de meest complete wielerwebsite van nederland. wielerland.nl is officieel mediapartner van de knwu en heeft meer dan alleen nieuws over het wielrennen van de professionals, maar ook het nieuws van alle categorieŽn daaronder tot de jeugd aan toe. met de community cyclingmates kunnen de wielrenners en wielerliefhebbers contact met elkaar krijgen.
http://www.wielerland.nl/index.php?Itemid=36&id=20456&option=com_content&task=view

Wijntoerist
Wielertoerist.nl (temp) • toon onderwerp - veldrijden/cyclocross profs 2011-12
http://www.wijntoerist.nl/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=17347&start=50

Wvschijndel
Wvschijndel
http://www.wvschijndel.nl/vereniging/show.asp?id=erelijst

7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal