Veldrijden Profs Dames


veldrijden.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Veldrijden Profs Dames
Cyclopics
Cyclopics
http://www.cyclopics.nl/veldrijden.html

Focus Wtv
Bk veldrijden: dames en beloften | focus-wtv.tv. eerder op de middag reden ook de vrouwen en de beloften hun belgisch kampioenschap. de west-vlamingen grepen naast de titels, maar speelden wel een vooraanstaande rol. gianni vermeersch en vinnie braet moesten alleen wietse bosmans laten voorgaan, joyce vanderbeken pakte haar beoogde zilveren medaille.
http://www.focus-wtv.tv/video/bk-veldrijden-dames-en-beloften

Kafoe Fotografie
Nk veldrijden dames
http://www.kafoe-fotografie.nl/veldrijden-2010/nk-veldrijden-2011-sint-michielsgestel/nk-veldrijden-dames

Wielerflits
Volg hier het wk veldrijden voor de profs - wielernieuws op wielerflits.nl. het wk veldrijden in koksijde nadert stilaan zijn apotheose: de wedstrijd bij de mannen elite. belgië wist bij de al verreden categorieën enkel zilver en brons te pakken, en dus staan kopmannen sven nys, niels albert en kevin pauwels onder druk van zowat de hele natie. kan zdenek stybar het belgische feestje voor ruim 60.000 toeschouwers vergallen? bespreek hier het verloop van de cross.
http://www.wielerflits.nl/nieuws/16793/volg-hier-het-wk-veldrijden-voor-de-profs.html

Wielerland
Deelnemerslijsten wk veldrijden koksijde - wielerland. de meest complete wielerwebsite van nederland. wielerland.nl is officieel mediapartner van de knwu en heeft meer dan alleen nieuws over het wielrennen van de professionals, maar ook het nieuws van alle categorien daaronder tot de jeugd aan toe. met de community cyclingmates kunnen de wielrenners en wielerliefhebbers contact met elkaar krijgen.
http://www.wielerland.nl/index.php?Itemid=36&id=20456&option=com_content&task=view

Wijntoerist
Wielertoerist.nl (temp) • toon onderwerp - veldrijden/cyclocross profs 2011-12
http://www.wijntoerist.nl/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=17347&start=50

Wvschijndel
Wvschijndel
http://www.wvschijndel.nl/vereniging/show.asp?id=erelijst

Gerelateerd
 • Kevin Pauwels is nieuwe nummer n van het veldrijden
  Dankzij zijn overwinning afgelopen zondag in de wereldbekerwedstrijd van Namen is Kevin Pauwels de nieuwe leider op de wereldranglijst van het veldrijden. De Kempenaar springt vandaag over Lars van der Haar naar de eerste plaats. Pauwels telt nu 84 punten meer dan Van der Haar.
 • Wout van Aert kan De Vlaeminck onttronen en Liboton opvolg..
  Als de 20-jarige Wout van Aert zondag het BK wint, wordt hij de jongste op de erelijst. En hij zou na Liboton pas de tweede zijn die het BK bij de profs meteen kan winnen.
 • Florian Vermeersch pakt Belgische titel veldrijden
  Florian Vermeersch pakte vandaag de Belgische titel bij de tweedejaars nieuwelingen op het modderparcours in het Oost-Vlaamse Erpe Mere. De jongeman uit Za...
 • Kevin Pauwels: "Wil op podium"
  Kevin Pauwels is gematigd ambitieus voor het BK veldrijden in Erpe-Mere. De kopman van Sunweb-Napoleon Games wil graag op het podium staan. "Op die eerste…
 • Adam Toupalik (18) is Tsjechisch kampioen veldrijden
  Adam Toupalik heeft zich zaterdag voor het eerst tot Tsjechisch kampioen cyclocross bij de profs ..., lees meer op Kanaal Sport
 • 10 en 11 januari: NK Veldrijden in Veldhoven
  Dit weekend vindt het NK Veldrijden plaats in Veldhoven. Decor van het kampioenschap is recreatiecentrum ?t Witven. Op zaterdag 10 januari komen de jongeren en d
 • Van der Poel krijgt toestemming voor deelname WK veldrijde..
  Mathieu van der Poel heeft van de UCI toestemming gekregen om op 1 februari bij de WK veldrijden in Tabor bij de profs te starten.
 • Wim Vos: 'Op naar gedevalueerd WK veldrijden bij de profs'
  Toegegeven, ook wij hebben ons vergist. Maar wij niet alleen. We waren in goed gezelschap. Paul Herygers, de eminente Michel Wuyts, Liboton: allemaal hebben we ze dit seizoen horen verkondigen dat zodra de crossen taaier zouden worden, de zware motoren toch weer zouden bovendrijven. Het moet begin november geweest zijn. Mathieu van der Poel en Wout Van Aert hadden dan al een verbluffend staaltje van hun kunnen laten zien. Van der Poel in Gieten, Van Aert op de Koppenberg. Maar al dat jonge geweld, hoe veelbelovend ook, het moest wel heel raar lopen dat dit zou blijven duren. In de modder en de kou zouden we ons toch weer vergapen aan Nys, Pauwels en Vantornout en zouden Van Aert en Van der Poel alleen nog de trom roeren bij de beloften, de categorie waar ze door hun leeftijd nog altijd thuishoren.
 • Open Aaltens Kampioenschap Veldrijden 2015
  Op zondag 18 januari 2015 wordt het Open Aaltens Kampioenschap Veldrijden verreden. Het evenement is in de afgelopen jaren erg succesvol geweest en heeft daarom een vaste plek op de plaatselijke wieleragenda ingenomen. De organisatie is in handen van Toer- en Wielerclub de Peddelaars uit Aalten, die ook dit jaar weer haar best doet er een mooi, sportief en bovenal gezellig spektakel van te maken.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal