Veldrijden Profs Dames


veldrijden.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Veldrijden Profs Dames
Cyclopics
Cyclopics
http://www.cyclopics.nl/veldrijden.html

Focus Wtv
Bk veldrijden: dames en beloften | focus-wtv.tv. eerder op de middag reden ook de vrouwen en de beloften hun belgisch kampioenschap. de west-vlamingen grepen naast de titels, maar speelden wel een vooraanstaande rol. gianni vermeersch en vinnie braet moesten alleen wietse bosmans laten voorgaan, joyce vanderbeken pakte haar beoogde zilveren medaille.
http://www.focus-wtv.tv/video/bk-veldrijden-dames-en-beloften

Kafoe Fotografie
Nk veldrijden dames
http://www.kafoe-fotografie.nl/veldrijden-2010/nk-veldrijden-2011-sint-michielsgestel/nk-veldrijden-dames

Wielerflits
Volg hier het wk veldrijden voor de profs - wielernieuws op wielerflits.nl. het wk veldrijden in koksijde nadert stilaan zijn apotheose: de wedstrijd bij de mannen elite. belgië wist bij de al verreden categorieën enkel zilver en brons te pakken, en dus staan kopmannen sven nys, niels albert en kevin pauwels onder druk van zowat de hele natie. kan zdenek stybar het belgische feestje voor ruim 60.000 toeschouwers vergallen? bespreek hier het verloop van de cross.
http://www.wielerflits.nl/nieuws/16793/volg-hier-het-wk-veldrijden-voor-de-profs.html

Wielerland
Deelnemerslijsten wk veldrijden koksijde - wielerland. de meest complete wielerwebsite van nederland. wielerland.nl is officieel mediapartner van de knwu en heeft meer dan alleen nieuws over het wielrennen van de professionals, maar ook het nieuws van alle categorien daaronder tot de jeugd aan toe. met de community cyclingmates kunnen de wielrenners en wielerliefhebbers contact met elkaar krijgen.
http://www.wielerland.nl/index.php?Itemid=36&id=20456&option=com_content&task=view

Wijntoerist
Wielertoerist.nl (temp) • toon onderwerp - veldrijden/cyclocross profs 2011-12
http://www.wijntoerist.nl/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=17347&start=50

Wvschijndel
Wvschijndel
http://www.wvschijndel.nl/vereniging/show.asp?id=erelijst

Gerelateerd
 • Wereldkampioen beloften van der Haar mag starten bij de pr..
  De Nederlandse veldrijder Lars van der Haar mag komend seizoen meedoen in de wereldbekerwedstrijden en de wereldtitelstrijd bij de profs. De internationale wielrenunie UCI heeft de 20-jarige renner hiervoor toestemming gegeven.
 • David van der Poel is terug
  David van der Poel is terug - Sport Algemeen - Sport - bndestem
 • Angelo De Clercq op de weg
  WORTEGEM-PETEGEM - Angelo De Clercq laat het veldrijden met onmiddellijke ingang links liggen. Hij kiest na nieuwjaar voluit voor de weg en zal daarbij de kleuren verdedigen van Ovyta-Eijssen-Acrog. ?De vooruitgang in het veld bleef uit. Vandaar deze keuze al was het niet de gemakkelijkste want Angelo had nog een contract voor een extra jaar bij Sunweb-Revor. Anderzijds is het voor hem, en ook voor mij, beter dat hij nu op eigen benen leert staan. Ik sluit evenwel niet uit dat hij nog occasioneel zal deelnemen aan enkele veldritten. Maar het is voor hem niet langer een topprioriteit', aldus vader en drievoudig wereldkampioen Mario De Clercq.
 • Sven Nys geeft op en heeft nog n kans op de Spelen
  Sven Nys (Landbouwkrediet) is zondag kort na de start van de wereldbeker mountainbike in het Franse La Bresse ten val gekomen. De Belgische kampioen veldrijden moest opgeven. Ook Tom Meeusen was betrokken bij de valpartij en moest zijn wedstrijd meteen staken.
 • Rochus stranden in derde ronde dubbelspel op Wimbledon
  Steve Darcis en Olivier Rochus hebben zich woensdag niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales van het dubbelspel op Wimbledon.
 • Laura Verdonschot Limburgs Kampioen veldrijden bij de dame..
  Zondag had in Zonhoven de Superprestige veldrijden plaats. De tweede zware wedstrijd op n weekend. Dertig dames startten met hetzelfde doel: een zo goed ...
 • Twintig opmerkelijke cijfers over Londen 2012
  De Olympische Spelen van Londen zijn gisteren afgesloten met een indrukwekkende slotceremonie. Vandaag blikken we nog n keer terug op de olympiade. Een lijstje met twintig opmerkelijke cijfers die u zeker moet onthouden.
 • Nys: "Londen halen lastiger dan er presteren"
  Sven Nys (35) is momenteel hard aan het strijden voor een ticket voor de Olympische Spelen in Londen deze ..., lees meer op Kanaal Sport
 • Vijfde wereldtitel voor meneer Vos
  Marianne Vos won weer eens een wereldtitel in het veld. Hoe zou het eigenlijk zijn als ze bij de mannen zou deelnemen?
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal