Veldrijden Profs Dames


veldrijden.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Veldrijden Profs Dames
Cyclopics
Cyclopics
http://www.cyclopics.nl/veldrijden.html

Focus Wtv
Bk veldrijden: dames en beloften | focus-wtv.tv. eerder op de middag reden ook de vrouwen en de beloften hun belgisch kampioenschap. de west-vlamingen grepen naast de titels, maar speelden wel een vooraanstaande rol. gianni vermeersch en vinnie braet moesten alleen wietse bosmans laten voorgaan, joyce vanderbeken pakte haar beoogde zilveren medaille.
http://www.focus-wtv.tv/video/bk-veldrijden-dames-en-beloften

Kafoe Fotografie
Nk veldrijden dames
http://www.kafoe-fotografie.nl/veldrijden-2010/nk-veldrijden-2011-sint-michielsgestel/nk-veldrijden-dames

Wielerflits
Volg hier het wk veldrijden voor de profs - wielernieuws op wielerflits.nl. het wk veldrijden in koksijde nadert stilaan zijn apotheose: de wedstrijd bij de mannen elite. belgië wist bij de al verreden categorieën enkel zilver en brons te pakken, en dus staan kopmannen sven nys, niels albert en kevin pauwels onder druk van zowat de hele natie. kan zdenek stybar het belgische feestje voor ruim 60.000 toeschouwers vergallen? bespreek hier het verloop van de cross.
http://www.wielerflits.nl/nieuws/16793/volg-hier-het-wk-veldrijden-voor-de-profs.html

Wielerland
Deelnemerslijsten wk veldrijden koksijde - wielerland. de meest complete wielerwebsite van nederland. wielerland.nl is officieel mediapartner van de knwu en heeft meer dan alleen nieuws over het wielrennen van de professionals, maar ook het nieuws van alle categorien daaronder tot de jeugd aan toe. met de community cyclingmates kunnen de wielrenners en wielerliefhebbers contact met elkaar krijgen.
http://www.wielerland.nl/index.php?Itemid=36&id=20456&option=com_content&task=view

Wijntoerist
Wielertoerist.nl (temp) • toon onderwerp - veldrijden/cyclocross profs 2011-12
http://www.wijntoerist.nl/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=17347&start=50

Wvschijndel
Wvschijndel
http://www.wvschijndel.nl/vereniging/show.asp?id=erelijst

Gerelateerd
 • Mathieu van der Poel wint NK veldrijden
  Mathieu van der Poel wint NK veldrijden | NOS
 • Alle startlijsten WK veldrijden 2015
  De meest complete wielerwebsite van Nederland. Wielerland.nl is officieel mediapartner van de KNWU en heeft meer dan alleen nieuws over het wielrennen van de professionals, maar ook het nieuws van alle categorien daaronder tot de jeugd aan toe. Met de community cyclingmates kunnen de wielrenners en wielerliefhebbers contact met elkaar krijgen.
 • WK veldrijden: Max Gulickx pakt brons bij junioren
  De meest complete wielerwebsite van Nederland. Wielerland.nl is officieel mediapartner van de KNWU en heeft meer dan alleen nieuws over het wielrennen van de professionals, maar ook het nieuws van alle categorien daaronder tot de jeugd aan toe. Met de community cyclingmates kunnen de wielrenners en wielerliefhebbers contact met elkaar krijgen.
 • Domein Steenberg volop in opbouw naar BK veldrijden
  De laatste rechte lijn naar het BK veldrijden is ingezet en dat merk je ook op het domein Steenberg.
 • Belgische selectie aangekomen in Tabor
  De Belgische selectie voor het WK veldrijden is op het hotel in Tabor aangekomen na een voorspoedige vlucht. Kevin Pauwels wachtte hen daar op, hij was met de camper vooruitgereisd. Meteen na aankomst volgde een verkenning van het parcours.
 • Pauwels wint slotmanche Superprestige veldrijden Middelker..
  Kevin Pauwels (Sunweb-Napoleon Games) heeft vandaag de Superprestige veldrijden in Middelkerke gewonnen, dat is de achtste en tevens laatste manche van het seizoen. De Nederlandse regerende wereldkamp
 • Sint-Niklaas is apotheose Bpost Bank-trofee in 2016
  De veldrit in Sint-Niklaas promoveert volgend seizoen naar de Bpost Bank-trofee. De gebruikelijke afsluiter in Lille haakt af, omdat ze daar ook al het BK organiseren.
 • Te zwaar masveld geschrapt uit BK-parcours veldrijden
  Dit weekend wordt in Erpe Mere het BK veldrijden gereden. Het belooft een loodzware editie te worden omdat het parcours er erg vettig bij ligt. Zo vettig zelfs dat zonet het zwaarste stuk, een stuk masveld, uit het parcours werd geschrapt.
 • Wielerbond: "Er is een vertrouwensprobleem met Liboton"
  Roland Liboton is in het oog van een kleine mediastorm terechtgekomen. Zijn kritische uitspraken zijn bij de renners en de KBWB in het verkeerde keelgat geschoten.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal