Veldrijden Profs Dames


veldrijden.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Veldrijden Profs Dames
Cyclopics
Cyclopics
http://www.cyclopics.nl/veldrijden.html

Focus Wtv
Bk veldrijden: dames en beloften | focus-wtv.tv. eerder op de middag reden ook de vrouwen en de beloften hun belgisch kampioenschap. de west-vlamingen grepen naast de titels, maar speelden wel een vooraanstaande rol. gianni vermeersch en vinnie braet moesten alleen wietse bosmans laten voorgaan, joyce vanderbeken pakte haar beoogde zilveren medaille.
http://www.focus-wtv.tv/video/bk-veldrijden-dames-en-beloften

Kafoe Fotografie
Nk veldrijden dames
http://www.kafoe-fotografie.nl/veldrijden-2010/nk-veldrijden-2011-sint-michielsgestel/nk-veldrijden-dames

Wielerflits
Volg hier het wk veldrijden voor de profs - wielernieuws op wielerflits.nl. het wk veldrijden in koksijde nadert stilaan zijn apotheose: de wedstrijd bij de mannen elite. belgië wist bij de al verreden categorieën enkel zilver en brons te pakken, en dus staan kopmannen sven nys, niels albert en kevin pauwels onder druk van zowat de hele natie. kan zdenek stybar het belgische feestje voor ruim 60.000 toeschouwers vergallen? bespreek hier het verloop van de cross.
http://www.wielerflits.nl/nieuws/16793/volg-hier-het-wk-veldrijden-voor-de-profs.html

Wielerland
Deelnemerslijsten wk veldrijden koksijde - wielerland. de meest complete wielerwebsite van nederland. wielerland.nl is officieel mediapartner van de knwu en heeft meer dan alleen nieuws over het wielrennen van de professionals, maar ook het nieuws van alle categorien daaronder tot de jeugd aan toe. met de community cyclingmates kunnen de wielrenners en wielerliefhebbers contact met elkaar krijgen.
http://www.wielerland.nl/index.php?Itemid=36&id=20456&option=com_content&task=view

Wijntoerist
Wielertoerist.nl (temp) • toon onderwerp - veldrijden/cyclocross profs 2011-12
http://www.wijntoerist.nl/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=17347&start=50

Wvschijndel
Wvschijndel
http://www.wvschijndel.nl/vereniging/show.asp?id=erelijst

Gerelateerd
 • Organisatie veldrijden Hoogerheide tevreden over finale: '..
  HOOGERHEIDE - De voorzitter van de Grote Prijs Adrie van der Poel, Jan Prop, kijkt 'met gepaste trots' terug op de finale van de wereldbeker veldrijden die zondag in Hoogerheide werd verreden.
 • Wim Vos: 'Op naar gedevalueerd WK veldrijden bij de profs'
  Toegegeven, ook wij hebben ons vergist. Maar wij niet alleen. We waren in goed gezelschap. Paul Herygers, de eminente Michel Wuyts, Liboton: allemaal hebben we ze dit seizoen horen verkondigen dat zodra de crossen taaier zouden worden, de zware motoren toch weer zouden bovendrijven. Het moet begin november geweest zijn. Mathieu van der Poel en Wout Van Aert hadden dan al een verbluffend staaltje van hun kunnen laten zien. Van der Poel in Gieten, Van Aert op de Koppenberg. Maar al dat jonge geweld, hoe veelbelovend ook, het moest wel heel raar lopen dat dit zou blijven duren. In de modder en de kou zouden we ons toch weer vergapen aan Nys, Pauwels en Vantornout en zouden Van Aert en Van der Poel alleen nog de trom roeren bij de beloften, de categorie waar ze door hun leeftijd nog altijd thuishoren.
 • Marianne Vos doet zeker mee aan het WK veldrijden: 'Ik sta..
  EMMEN - Wielrenster Marianne Vos uit Meeuwen verdedigt zaterdag in het Tjechische Tabor haar wereldtitel bij het veldrijden. Vos heeft last van een hamstringblessure maar peinst er niet over om niet te starten.
 • Vandegoor: "Wereldkampioen worden in Tabor en dan stoppen"
  Sven Nys kan morgen in Tabor na een wisselvallig seizoen alle frustraties uit zijn lichaam fietsen. Op de persconferentie maakte Nys indruk op Sporza-commentator Christophe Vandegoor.
 • Belgische selectie aangekomen in Tabor
  De Belgische selectie voor het WK veldrijden is op het hotel in Tabor aangekomen na een voorspoedige vlucht. Kevin Pauwels wachtte hen daar op, hij was met de camper vooruitgereisd. Meteen na aankomst volgde een verkenning van het parcours.
 • Meeusen: "Pijnlijk dat ik mijn kansen niet kan verdedigen"
  Tom Meeusen heeft op Twitter zijn ontgoocheling geuit over zijn niet-selectie voor het WK. "Dit is oneerlijk", is zijn conclusie.
 • Studenten aan de bak bij NK Veldrijden in Veldhoven
  Op zaterdag 10 en zondag 11 januari wordt op recreatiecentrum 't Witven het Nederlands Kampioenschap Veldrijden gehouden.
 • Klassieker in de blubber
  WK veldrijden Zondag gaat het tussen een Belg en een Nederlander, net als in de jaren tachtig.
 • Nys: "Mijn seizoen was het resultaat van een samenloop van..
  Sven Nys heeft gisteren in de Sluitingsprijs een punt gezet achter een bewogen veldritseizoen. Sportweekend had een lang gesprek met de 38-jarige Nys.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal