Veldrijden Profs Dames


veldrijden.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • Nys: "Ik wil Stybar verslaan in zijn eigen WK-speeltuin"
 • Zondag eerste cross in Hoegaarden
  HOEGAARDEN - Voor de eerste maal organiseert Hoegaarden een veldrit voor de formules B, C en D. Alles vindt plaats in deelgemeente Rommersom.
 • 560 kilometer fietsen door Senegal voor goed doel
  ANTWERPEN - 33 avonturiers trekken volgende week (2 tot 12 maart) naar Senegal voor een loodzware mountainbiketocht van 560 kilometer. Een gesponsorde reis met als doel de opbouw van een nieuw schooltje in Dakar. Mark De Smedt uit Aartselaar fietst mee.
 • Davy Commeyne gaat op zoek naar zijn eerste succes van het..
  Davy Commeyne aast vandaag in de Grote Prijs Gemeente Kortemark op een eerste seizoensoverwinning. ?Regelmatig presteren is mooi, maar ik wil meer?, zegt de 32-jarige allrounder.
 • Leider Gianni Meersman wint ook tweede etappe
 • Mathieu van der Poel wint Acht van Bladel
  Mathieu van der Poel wint Acht van Bladel - Sport Brabant - Sport - bndestem
 • Sarah Rutjens tegen Justine Desondre
  Sarah haalde het in het Gentse Wouter Weylandtstadion als tweede met 11.75 op de 100m van Justine, die 11.90 meekreeg. De Sijseelse ging met 23.80 bij de 200m haar Brugse collega vooraf. ?Ik train sinds een jaar in Gent met de een jaar jongere Imke Vervaet. Zij bezorgde mij een accreditatiekaart zodat ik ter plaatse met haar kon trainen. Ik zag haar samen ook vijfde worden bij de 4 x100m. Mooi, maar ik hield er een dubbel gevoel aan over. Zij liepen sneller dan het nationale juniorrecord dat ik verleden jaar bij het EK voor junioren hielp neerzetten. Ik klaag niet. Ik kwam relaxed van Barcelona terug en ben klaar voor de rest van het seizoen.?
Veldrijden Profs Dames
Cyclopics
Cyclopics
http://www.cyclopics.nl/veldrijden.html

Focus Wtv
Bk veldrijden: dames en beloften | focus-wtv.tv. eerder op de middag reden ook de vrouwen en de beloften hun belgisch kampioenschap. de west-vlamingen grepen naast de titels, maar speelden wel een vooraanstaande rol. gianni vermeersch en vinnie braet moesten alleen wietse bosmans laten voorgaan, joyce vanderbeken pakte haar beoogde zilveren medaille.
http://www.focus-wtv.tv/video/bk-veldrijden-dames-en-beloften

Kafoe Fotografie
Nk veldrijden dames
http://www.kafoe-fotografie.nl/veldrijden-2010/nk-veldrijden-2011-sint-michielsgestel/nk-veldrijden-dames

Wielerflits
Volg hier het wk veldrijden voor de profs - wielernieuws op wielerflits.nl. het wk veldrijden in koksijde nadert stilaan zijn apotheose: de wedstrijd bij de mannen elite. belgiƫ wist bij de al verreden categorieƫn enkel zilver en brons te pakken, en dus staan kopmannen sven nys, niels albert en kevin pauwels onder druk van zowat de hele natie. kan zdenek stybar het belgische feestje voor ruim 60.000 toeschouwers vergallen? bespreek hier het verloop van de cross.
http://www.wielerflits.nl/nieuws/16793/volg-hier-het-wk-veldrijden-voor-de-profs.html

Wielerland
Deelnemerslijsten wk veldrijden koksijde - wielerland. de meest complete wielerwebsite van nederland. wielerland.nl is officieel mediapartner van de knwu en heeft meer dan alleen nieuws over het wielrennen van de professionals, maar ook het nieuws van alle categorieėn daaronder tot de jeugd aan toe. met de community cyclingmates kunnen de wielrenners en wielerliefhebbers contact met elkaar krijgen.
http://www.wielerland.nl/index.php?Itemid=36&id=20456&option=com_content&task=view

Wijntoerist
Wielertoerist.nl (temp) • toon onderwerp - veldrijden/cyclocross profs 2011-12
http://www.wijntoerist.nl/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=17347&start=50

Wvschijndel
Wvschijndel
http://www.wvschijndel.nl/vereniging/show.asp?id=erelijst

7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal