Veldrijden Profs Dames


veldrijden.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Veldrijden Profs Dames
Cyclopics
Cyclopics
http://www.cyclopics.nl/veldrijden.html

Focus Wtv
Bk veldrijden: dames en beloften | focus-wtv.tv. eerder op de middag reden ook de vrouwen en de beloften hun belgisch kampioenschap. de west-vlamingen grepen naast de titels, maar speelden wel een vooraanstaande rol. gianni vermeersch en vinnie braet moesten alleen wietse bosmans laten voorgaan, joyce vanderbeken pakte haar beoogde zilveren medaille.
http://www.focus-wtv.tv/video/bk-veldrijden-dames-en-beloften

Kafoe Fotografie
Nk veldrijden dames
http://www.kafoe-fotografie.nl/veldrijden-2010/nk-veldrijden-2011-sint-michielsgestel/nk-veldrijden-dames

Wielerflits
Volg hier het wk veldrijden voor de profs - wielernieuws op wielerflits.nl. het wk veldrijden in koksijde nadert stilaan zijn apotheose: de wedstrijd bij de mannen elite. belgië wist bij de al verreden categorieën enkel zilver en brons te pakken, en dus staan kopmannen sven nys, niels albert en kevin pauwels onder druk van zowat de hele natie. kan zdenek stybar het belgische feestje voor ruim 60.000 toeschouwers vergallen? bespreek hier het verloop van de cross.
http://www.wielerflits.nl/nieuws/16793/volg-hier-het-wk-veldrijden-voor-de-profs.html

Wielerland
Deelnemerslijsten wk veldrijden koksijde - wielerland. de meest complete wielerwebsite van nederland. wielerland.nl is officieel mediapartner van de knwu en heeft meer dan alleen nieuws over het wielrennen van de professionals, maar ook het nieuws van alle categorien daaronder tot de jeugd aan toe. met de community cyclingmates kunnen de wielrenners en wielerliefhebbers contact met elkaar krijgen.
http://www.wielerland.nl/index.php?Itemid=36&id=20456&option=com_content&task=view

Wijntoerist
Wielertoerist.nl (temp) • toon onderwerp - veldrijden/cyclocross profs 2011-12
http://www.wijntoerist.nl/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=17347&start=50

Wvschijndel
Wvschijndel
http://www.wvschijndel.nl/vereniging/show.asp?id=erelijst

Gerelateerd
 • 65ste Ronde van Huijbergen belooft vermakelijk te worden
  HUIJBERGEN ? Aanstaand weekend zullen de straten van Huijbergen weer vollopen. De jaarlijkse Ronde van Huijbergen vindt dan voor de 65e keer plaats, een jubileum. Daarnaast is het voor kersvers voorzitter Carel Jan Reuver bij uitstek een mooi moment om kennis te maken met de Huijbergse wielercultuur ter voorbereiding van het EK Veldrijden, dat eind 2015 in het dorp zal worden verreden. Na het overvolle, maar vooral memorabel 2014 staat dit jaar in het teken van het naderende EK Veldrijden. Nadat het comit de laatste hand had gelegd aan de voorbereidingen van de Ronde van Huijbergen, focuste voorzitter Carel Jan ?
 • Belgische junioren veroveren goud en zilver op EK veldrijd..
  Eli Iserbyt heeft zijn favorietenrol waargemaakt op het EK veldrijden in Lorsch (Dui). Hij claimde zelf het goud en liet het zilver aan landgenoot Jappe Jaspers.
 • BK veldrijden Dieter Vanthourenhout niet fit, parcours lic..
  Dieter Vanthourenhout van Sunweb-Napoleon Games mist het Belgisch kampioenschap door een blessure. De crosser is al wekenlang out met een knieblessure…
 • Veldrijder Stan Godrie doet mee aan riktweedaagse
  Supportersvereniging ?De Schijfse Renners? houdt al ruim twintig jaar haar jaarlijkse riktweedaagse ten behoeve van regionaal wielertalent.
 • Ploeg van Niels Albert rijdt dan toch de Sluitingsprijs
  De Sluitingsprijs in Oostmalle mag op 22 februari dan toch de crossers van Vastgoedservice-Golden Palace verwelkomen. Een financieel dispuut met de organisator is opgelost.
 • Veldrijders richten zich al op regenboogtrui
  VELDRIJDEN - 5 dagen voor de wereldbekerfinale veldrijden in Hoogerheide heeft wielerbondscoach Johan Lammerts de blik al gericht op het WK cyclocross van een week later in het Tsjechische Tabor. Daar moeten de Nederlandse mannen voor het eerst sinds de winst van Lars Boom in 2008 weer een regenboogtrui ophalen.
 • Vantornout botst met hond: "Elk spiertje doet pijn"
  Veldrijder Klaas Vantornout is op training omvergelopen door een hond. "Ik ging helemaal over de kop", zegt de Belgische kampioen.
 • Klaas Vantornout wint BK veldrijden
  Klaas Vantornout is in Erpe-Mere voor de tweede keer in zijn carrire Belgisch kampioen veldrijden geworden.
 • Promotieprijs voor Boerendag, WK Veldrijden of 750 jaar Hu..
  De promotieprijs gaat dit jaar naar de Woensdrechtse Boerendag, het comit 750 jaar Huijbergen of naar de organisatie van het WK Veldrijden in Hoogerheide.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal